BrightSparks Forum

Go Back   BrightSparks Singapore Scholarship & Higher Education Forum > BrightSparks Community > Forum Issues
Click Here if you forgot your password.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2012, 11:12 PM   #1
Ashearo
Moderator
 
Ashearo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Singapore
Posts: 1,718
Ashearo has a neutral reputation
Default Problems With Account Activation

Dear Users, if you are experiencing problems with account activatation, please remember to verify your email addresses first. It seems like quite a number of you are encountering this problem. The moderators do not have the power to activate your accounts, and we are currently trying to get the administrators to take a look.

If you have an urgent need to ask a question and you can't post on the forum, please use the PM function to ask your questions first. Sorry for the inconvenience.
__________________


What I say is my OWN opinion

Last edited by Ashearo; 06-03-2012 at 11:21 AM.
Ashearo is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 12:06 AM   #2
Ashearo
Moderator
 
Ashearo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Singapore
Posts: 1,718
Ashearo has a neutral reputation
Default

If any of you still have any trouble with account activation, please drop an email to [email protected] on your username and the issue faced.

--------

The moderators here do not have the power to activate your account so please stop sending us PMs.
__________________


What I say is my OWN opinion

Last edited by acidgal; 11-15-2012 at 12:50 PM.
Ashearo is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 12:31 PM   #3
frolick
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 86
frolick has a neutral reputation
Default

Hello,

I have not logged on for about half year, and seem to be experiencing some problems.

Each time I post a reply, I will be automatically logged out and have to re-log in a couple of times during my stay in the forum before my post is successfully uploaded.

Is this a result of my inactive-ness?

Thank you.
frolick is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2012, 10:53 PM   #4
Ashearo
Moderator
 
Ashearo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Singapore
Posts: 1,718
Ashearo has a neutral reputation
Default

Quote:
Originally Posted by frolick View Post
Hello,

I have not logged on for about half year, and seem to be experiencing some problems.

Each time I post a reply, I will be automatically logged out and have to re-log in a couple of times during my stay in the forum before my post is successfully uploaded.

Is this a result of my inactive-ness?

Thank you.
I have noticed this problem too. It seems to go away if you click on 'Remember password'.
__________________


What I say is my OWN opinion
Ashearo is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 09:45 PM   #5
frolick
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 86
frolick has a neutral reputation
Default

Thank you! It does work.
frolick is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2012, 06:24 PM   #6
Ashearo
Moderator
 
Ashearo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Singapore
Posts: 1,718
Ashearo has a neutral reputation
Default

We have received word from the management that all new user accounts will be manually activated to ensure that we keep the spammers out. This means that your account will be assessed by the administrator and if he thinks that it is a legitimate account, he will approve it and you will then be able to post on this forum (after you verify your email address also of course).

In light of this matter, I encourage you all to come with up with usernames that do not look like they were created by bots. Also, take the time to fill up your profile and signature properly. And if you are a genuine user and are still experiencing trouble posting after you have created your account for a few days, send a PM to me or any other moderator directly.

Sorry for any distress caused, but I am sure we all don't want to see this forum get flooded with nonsense.
__________________


What I say is my OWN opinion

Last edited by Ashearo; 11-16-2012 at 06:26 PM.
Ashearo is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2013, 01:08 PM   #7
shahidsaif
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
shahidsaif has a neutral reputation
Default

thanks for this information my forum registration now working.
shahidsaif is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2014, 08:10 PM   #8
batool100
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 14
batool100 has a neutral reputation
Default

If You have problem in activation of account, then change your email and then try to activate account.
batool100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.